logo2Rod Samorastniki

foto-orientacija2013

POSODOBITEV UR 2 (Za GG-je smo se uspeli zmenit za bolj zgodnje štarte) MČ-ji imajo zbor pred centralno šolo ob 8:00, GG-ji pa ob 9:45!

soboto, 19. 10. 2013, se bomo ponovno podali na Fotoorientacijo po Ljubljani. Letos nas bo pot vodila po Ljubljani iz 19. stoletja, tema pa bo Stara, stara Ljubljana. Udeleženci bodo tekmovali v petih kategorijah: MČ, GG mlajši, GG starejši, PP + Grče in Koleščkarji (na kolesih, skirojih, rolerjih, ipd. - ta kategorija je na voljo samo GGjem in starejšim; za mlajše od 14 let je obvezna uporaba čelade).
Vabljeni pa so seveda tudi starši in ostali "netaborniki", ki si bodo progo lahko izbrali sami in bodo razvrščeni v kategorijo "zunanji". Na progi za starejše GG -je, PP-je in Koleščkarje se letos obetajo zanimive novosti!

Štart in cilj bosta na Prešernovem trguRutke in kroji so obvezni!

Zbor pred OŠ Polje bomo še sporočili, Fotoorientacija se bo predvidoma zaključila do 14. ure.

Lep pozdrav, se vidimo!

POMEMBNO OBVESTILO:  V soboto bo zbor na parkirišču pri OŠ Kašelj z zborom ob 7:30! Prihod nazaj bo na isto mesto v ponedeljek okoli 17:00.

V času jesenskih počitnic, ko je narava v najlepših barvah in že diši po snegu, pride na vrsto jesenovanje. Pravo doživetje za vse, ki ste pri tabornikih prvič, saj bodo trije dnevi, ki jih bomo preživeli skupaj, nabiti z aktivnostmi in boste dobili prvo pravo 'porcijo' tabornikov. Tudi stari člani ne boste nič na slabšem! Letos bo jesenovanje polno novih in drugačnih aktivnosti in vam gotovo ne bo dolgčas. Aktivnosti bodo vključevale kopanje v Dolenjskih Toplicah,  sledenje gozdnim živalim, peko pic iz krušne peči, ogled zanimivosti okoliških krajev in še veliko stvari, ki naj ostanejo presenečenje.

Nastanili se bomo v lepi domačiji pri Malči v Stavči vasi blizu Žužemberka, ki je urejena v rustikalnem slogu, z notranjimi sanitarijami, sodobno kuhinjo in osrednjim prostorom - jedilnico s krušno pečjo. Domačijo bomo imeli samo zase.

Dogodivščina se bo začela v soboto, 26. oktobra, z zborom pod uro na glavni železniški in avtobusni postaji Ljubljana ob 7:45 in končala v ponedeljek, 28. oktobra 2013, s prihodom na isto mesto pozno popoldan. Cena znaša 65€ (v ceno je všteto bivanje na domačiji pri Malči, polni penzion z malico (4 obroki na dan), prevoz iz Ljubljane in nazaj, kopanje v Dolenjskih toplicah s prevozom in programska oprema). Plačilo lahko razdelite na več obrokov. Kot prijava šteje plačilo jesenovanja in izpolnjena prijavnica (ki bo priložena razpisu, ki ga dobite po pošti). Rok za plačilo je 21.10.2013 

Za dodatne informacije smo vam na voljo na naslovu: [email protected] ali na telefonski številki 031/248-337 (Nejc).

Upam, da se nam pridružiš tudi ti!

stavca vas jesenovanje2013

Joomla SEF URLs by Artio
 

Ponosni člani

Osnovni podatki društva

Društvo tabornikov rod Samorastniki
Zaloška cesta 160
1260 Ljubljana - Polje
Davčna številka: 85217514
[email protected]