logo2Rod Samorastniki

obci_zborV petek, 18. decembra se bo v spodnji dvorani krajevne skupnosti Polje odvijal občni zbor Samorastnikov, kjer si bomo ogledali fotografije prejšnjega leta, izvolili vodstvo rodu in se posladkali. Po tem se bo začelo novoletno rajanje! Pripravili bomo srečelov, izdelovali bomo okraske in še mnogo zanimivega. Vabljeni vsi člani s starši!

Pred in po občnem zboru bo potekalo tudi pomerjanje krojev, katere boste lahko tudi naročili. Vsi, ki boste kroj naročili, boste prejeli tudi našitek rodu.

Trajanje: 18.00 - 20.00

S seboj obvezno prinesi rutko, kroj (če ga imaš) in darilo za srečelov v vrednosti do 3 € (sladkarije ne veljajo!).

slika011

Pogumna ekipa Samorastnikov se je udeležila nočnega in zimskega orientacijskega tekmovanja (ZNOT). Na tekmovanju so se pomerili v močni konkurenci grč, kjer so dosegli 15 mesto. Ponagajala jim je gosta megla, ki se je spustila malo po njihovem zelo poznem štartu.

Kljub temu so se vrnili živi in zdravi z mislijo: "Važno je sodelovati, ne pa zmagati!"

V galerijo smo dodali fotografije z dneva KS. Posebej smo ponosni na Nejca, ki je dosegel prvo mesto pri balinanju in se tako lahko pohvali z zlato medaljo! Vse v galeriji!danks-28

Štirje Samorastniki smo se udeležili seminarja fotografije v organizaciji in izvedbi Mestne zveze tabornikov. Seminar je potekal v Gozdni šoli ZTS v Bohinju in njeni okolici.

Trije člani smo se spopadli z naprednejšimi vidiki fotografiranja (studijska, nočna in reportažna fotografija ter napredna digitalna obdelava), en Samorastnik pa se je spoznaval z osnovami na tridnevnem začetnem tečaju. Nastalo je precej fotografij, med njimi tudi veliko dobrih.

Joomla SEF URLs by Artio
 

Ponosni člani

Osnovni podatki društva

Društvo tabornikov rod Samorastniki
Polje 12
1260 Ljubljana - Polje
Davčna številka: 85217514
[email protected]