logo2Rod Samorastniki

Pred novoletnimi počitnicami, vas vabimo da se nam pridružite na zadnji akciji v koledarskem letu. Občni zbor bo v petek, 20. decembra 2013, v prostorih Mestne občine Ljubljana v Polju (krajevna skupnost - 1. nadstropje) s pričetkom ob 17.00 uri. Na občnem zboru bomo razrešili staro, izvolili novo vodstvo rodu in predstavili delovanje rodu v tem koledarskem letu. Po uradnem delu se bo začelo novoletno rajanje, kjer bomo za vse pripravili pester program in odigrali taborniški srečelov, zato s seboj prinesi darilo v vrednosti do 5€, ki pa naj ne bo sladkarija

Na občnem zboru bomo podelili tudi rutke, veščine in taborniška znanja. Zato ste še posebej vabljeni tisti, ki jih še niste prejeli na taborjenju. Občni zbor je za vse člane rodu obvezen, udeležijo pa se ga lahko tudi starši, saj bodo tu lahko izvedeli nekatere podrobnosti v zvezi z delovanjem rodu in njegove uprave. Občnega zbora se moraš nujno udeležiti v taborniškem kroju, če pa tega še nimaš pa vsaj s taborniško rutico!

Po občem zboru bo na vrsti novoletno rajanje, z več zanimivimi ustvarjalnimi in drugimi delavnicami. S rajanjem bomo zaključili ob 19:30!

 

Ponosni člani

Osnovni podatki društva

Društvo tabornikov rod Samorastniki
Zaloška cesta 160
1260 Ljubljana - Polje
Davčna številka: 85217514
[email protected]