logo2Rod Samorastniki

 

V času jesenskih počitnic, ko je narava v najlepših barvah in že diši po snegu, pride na vrsto jesenovanje. Pravo doživetje za vse, ki ste pri tabornikih prvič, saj bodo trije dnevi, ki jih bomo preživeli skupaj, nabiti z aktivnostmi in boste dobili prvo pravo 'porcijo' tabornikov. Tudi stari člani ne boste nič na slabšem! Letos bo jesenovanje polno novih in drugačnih aktivnosti in vam gotovo ne bo dolgčas.

Nastanili se bomo v lepi OŠ Velika Dolina (Jesenice na Dolenjskem)Dogodivščina se bo začela v soboto, 25. oktobra, z zborom pod uro na glavni železniški in avtobusni postaji Ljubljana ob 6:15 in končala v ponedeljek, 27. oktobra 2014, s prihodom na isto mesto pozno zvečer. Cena znaša 65€ (v ceno je všteto bivanje, polni penzion z malico (4 obroki na dan), prevoz iz Ljubljane in nazaj, dejavnosti in programska oprema). Plačilo lahko razdelite na več obrokov. Kot prijava šteje plačilo jesenovanja in izpolnjena prijavnica (ki bo priložena razpisu, ki ga dobite po pošti). Rok za plačilo je 17.10.2014.  

nahrbtnik spakirana oprema za tri dni naj vsebuje osebni dokument in zdravstveno izkaznico, rutkosplano vrečo, kopalke in brisačo ter oblačila za 3 dni. 

Za dodatne informacije so vam na voljo vodniki. Upam, da se nam pridružiš tudi ti! 

 

 

Ponosni člani

Osnovni podatki društva

Društvo tabornikov rod Samorastniki
Zaloška cesta 160
1260 Ljubljana - Polje
Davčna številka: 85217514
[email protected]